Γιατί να κάνω ασφάλεια ζωής;

268915-P560DN-756

Επειδή ο όρος “ασφάλεια ζωής” δεν είναι ξεκάθαρος σε όλους – π.χ. πολλοί όταν λένε “ασφάλεια ζωής” εννοούν ένα πρόγραμμα νοσοκομειακής περίθαλψης – καλό είναι να ξεκαθαρίσουμε τί ακριβώς είναι η ασφάλεια ζωής.

Όταν μιλάμε για ασφάλεια ζωής, μιλάμε για ασφάλιση θανάτου. Αν, δηλαδή, ο ασφαλισμένος χάσει τη ζωή του, οι δικαιούχοι που έχει ορίσει στο συμβόλαιό του, παίρνουν το κεφάλαιο για το οποίο έχει ασφαλιστεί.

Στην πραγματικότητα η ασφάλιση ζωής είναι ο πιο εύκολος και οικονομικός τρόπος για να διευθετήσει κανείς τις υποχρεώσεις του και να διασφαλίσει το μέλλον των ανθρώπων που αγαπάει, χωρίς να διαθέτει τα ανάλογα περιουσιακά στοιχεία.

Έτσι, όσο κι αν όλοι θεωρούμε ότι σε εμάς «δεν θα τύχει», η ασφάλιση ζωής, αποτελεί το μοναδικό μέσο προστασίας, τόσο των περιουσιακών μας στοιχείων, όσο και των αγαπημένων μας ανθρώπων.

Κατά τη γνώμη μου, η ασφάλεια ζωής είναι από τα πιο σημαντικά αγαθά που μπορεί να προσφέρει κάποιος στους δικούς του ανθρώπους και ειδικά ένας γονέας στα παιδιά του. Η αξία της είναι ανεκτίμητη, γιατί φροντίζει για τη ζωή τους, ακόμα και όταν ο ίδιος δεν θα υπάρχει. Υπάρχει, άραγε, τίποτα πιο σημαντικό;

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Λάβετε χρήσιμα ασφαλιστικά νέα κατευθείαν στο email σας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας

2 Απαντήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *