ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!

Για να βρίσκεστε σε αυτή τη σελίδα, σημαίνει ότι ολοκληρώσατε με επιτυχία το ερωτηματολόγιο της Επετειακής Έρευνας Εξυπηρέτησης Πελατών!

Κατ’ αρχήν θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για τη συμμετοχή σας, αλλά και την ολοκλήρωση της έρευνας!

Παρακάτω θα βρείτε ολόκληρο τον κανονισμό για τις συμμετοχές στην κλήρωση. Τα αρχικά κριτήρια, αλλά και συγκεντρωμένες τις επιπλέον δυνατότητες που σας δόθηκαν καθώς συμπληρώνατε το ερωτηματολόγιο. Έτσι, μπορείτε να υπολογίσετε τις συνολικές συμμετοχές σας!

Σε κάθε περίπτωση, όπως σας έχω ήδη ενημερώσει, το αργότερο μία εβδομάδα πριν την κλήρωση θα λάβετε e-mail με τις συνολικές συμμετοχές ανά κωδικό πελάτη, οπότε θα ξέρετε από νωρίς με σιγουριά πόσες έχετε.

Τελικός Κανονισμός Κλήρωσης!

Φτάσατε Εδώ;

Συγχαρητήρια!!!

Για να βρίσκεστε σε αυτή τη σελίδα, σημαίνει ότι ολοκληρώσατε με επιτυχία το ερωτηματολόγιο της Επετειακής Έρευνας Εξυπηρέτησης Πελατών!

Κατ’ αρχήν θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για τη συμμετοχή σας, αλλά και την ολοκλήρωση της έρευνας!

Παρακάτω θα βρείτε ολόκληρο τον κανονισμό για τις συμμετοχές στην κλήρωση. Τα αρχικά κριτήρια, αλλά και συγκεντρωμένες τις επιπλέον δυνατότητες που σας δόθηκαν καθώς συμπληρώνατε το ερωτηματολόγιο. Έτσι, μπορείτε να υπολογίσετε τις συνολικές συμμετοχές σας!

Σε κάθε περίπτωση, όπως σας έχω ήδη ενημερώσει, το αργότερο δύο εβδομάδες πριν την κλήρωση θα λάβετε e-mail με τις συνολικές συμμετοχές ανά κωδικό πελάτη, οπότε θα ξέρετε από νωρίς με σιγουριά πόσες έχετε.

Κανόνες Κλήρωσης

 • Θα κληρωθούν 2 tablet Lenovo 8-πύρινα με οθόνη 10,1 ιντσών
 • Ο κάθε συμμετέχοντας έχει αποκλειστικό κωδικό, ο οποίος του έχει ήδη σταλεί ατομικά με e-mail. Το αργότερο 2 εβδομάδες πριν την κλήρωση θα λάβετε e-mail με τις συνολικές συμμετοχές ανά κωδικό πελάτη
 • Κατά τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου σας δόδηκαν ευκαιρίες για να αυξήσετε τις συμμετοχές σας στην κλήρωση. Παρακάτω θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες
 • Ο νικητής του 1ου tablet δεν μπορεί να κερδίσει και το 2ο. Αν, λοιπόν, στη 2η κλήρωση κληρωθεί ο ίδιος κωδικός, θα επαναληφθεί μέχρι να κληρωθεί κάποιος διαφορετικός
 • Η συμμετοχή στο ερωτηματολόγιο ήταν ονομαστική. Στο 2ο e-mail που  είχατε λάβει τον Σεπτέμβριο εξηγώ τους λόγους
 • Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 24/12 στο γραφείο μας στα Μελίσσια, Λεωφόρος Δημοκρατίας 32, 15127, με ταυτόχρονη live μετάδοση μέσω instagram. Αν δεν έχουμε συνδεθεί στο instagram, πατήστε εδώ για να συνδεθούμε.
 • Αν υπάρξει κόλλημα και δεν γίνει η κλήρωση στις 24/12, θα σας ενημερώσω για τη νέα ημερομηνία με e-mail ή/και με τηλέφωνο
 • Ο κάθε συμμετέχοντας έχει τουλάχιστον ένα συμβόλαιο σε ισχύ την ημερομηνία της κλήρωσης και άρα μία τουλάχιστον συμμετοχή. Αν κάποιος έλαβε κωδικό συμμετοχής τον Σεπτέμβριο, αλλά στις 24/12 δεν έχει κανένα ενεργό συμβόλαιο, η συμμετοχή ακυρώνεται
 • Το ερωτηματολόγιο θα πρέπει να έχει συμπληρωθεί το αργότερο μέχρι την Κυριακή 28/11, ώστε να υπάρχει αρκετός χρόνος για να προσμετρηθούν όλες οι επιπλέον συμμετοχές που κερδίσατε κατά τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου. Μετά από αυτή την ημερομηνία δεν θα προσμετρώνται οι επιπλέον συμμετοχές
 • Όσα υπάρχοντα συμβόλαια ακυρωθούν εως τις 24/12, αφαιρούνται οι αντίστοιχες συμμετοχές
 • Όσα νέα συμβόλαια γίνουν στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τις 24/12, θα προσμετρηθούν κανονικά στις συμμετοχές στην κλήρωση. Είτε ως επιπλέον συμμετοχές για κάποιον από εσάς, είτε  ως νέες συμμετοχές για οποιονδήποτε καινούριο πελάτη.
 

 

Συμμετοχές

Οι συμμετοχές έχουν 2 επίπεδα: Το Standard, που είναι οι ελάχιστες συμμετοχές που έχει ο κάθε πελάτης ανάλογα με τα κριτήρια που ικανοποιεί και το Extra που είναι οι επιπλέον συμμετοχές, σύμφωνα με τις δυνατότητες που σας δόδηκαν στο ερωτηματολόγιο που συμπληρώσατε. Εδώ θα βρείτε τις πληροφορίες για όλες τις συμμετοχές, Standard & Extra


Standard

 • 1 συμμετοχή για κάθε συμβόλαιο ανεξαρτήτως κλάδου. Π.χ. κάποιος που έχει 3 συμβόλαια (αποταμιευτικό, υγείας, αυτοκινήτου), έχει αυτομάτως 3 συμμετοχές
 • Στα οικογενειακά συμβόλαια, οι συμμετοχές είναι όσα και τα μέλη. Π.χ. σε οικογενειακό συμβόλαιο με 2 ενήλικες και 2 παιδιά, προσμετρώνται 4 συμμετοχές. Σε κάθε περίπτωση, το σύνολο των συμμετοχών, προσμετράται στον συμβαλλόμενο.
 • Με όσους συνεργαζόμαστε 5 χρόνια και 1 ημέρα έχετε 2 επιπλέον συμμετοχές στην κλήρωση.
 • Με όσους συνεργαζόμαστε 10 χρόνια και 1 ημέρα έχετε 3 επιπλέον συμμετοχές στην κλήρωση.

 

Extra

Με τις Extra συμμετοχές είχατε την ευκαιρία, όχι απλώς να διπλασιάσετε, αλλά να πολλαπλασιάσετε τις συμμετοχές σας! Οι δυνατότητες που είχατε είναι οι εξής:


 • Αφού ολοκληρώσατε το ερωτηματολόγιο, κερδίσατε 1 επιπλέον συμμετοχή στην κλήρωση. Συγχαρητήρια!
 • Για κάθε σύσταση συγγενή/φίλου/γνωστού που γράψατε, με τον οποίο θα έρθω σε επαφή, κερδίσατε 2 επιπλέον συμμετοχές! Αν,δηλαδή, κάποιος από εσάς έγραψε 3 ονόματα, κέρδισε αυτομάτως 6 συμμετοχές!
 • Εφόσον εκδηλώσατε ενδιαφέρον για να επικοινωνήσουμε μαζί σας για τον κλάδο της ενέργειας, κερδίσατε 2 επιπλέον συμμετοχές!
 • Αν είχατε γράψει παλιότερα ή γράψατε τώρα μια κριτική για τη συνεργασία μας η οποία θα “ανέβει” στην ιστοσελίδα μου (safepath.gr) στην καρτέλα “Κριτικές Πελατών”, κερδίσατε 2 επιπλέον συμμετοχές. Αν δεν το κάνατε, προλαβαίνετε ακόμα! Πατήστε εδώ για να γράψετε την κριτική σας και να κερδίσετε τις συμμετοχές!

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!!!