Εφαρμογή για κινητά του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για δωρεά γευμάτων από €0,70

StM

Μια απ’ αυτές τις μέρες που διάβαζα κάτι στο κινητό μου, εμφανίζεται ως διαφήμιση μια εφαρμογή που έλεγε ότι μπορείς, μέσα από το κινητό, με 2-3 κλικ, να δωρίσεις γεύματα σε παιδιά ή οικογένειες που υποσιτίζονται. Κάθε γεύμα κοστίζει €0,70 και μπορεί κανείς να προσφέρει εως 1000 γεύματα τη φορά.

Το ShareTheMeal είναι μια πρωτοβουλία του Παγκόσμιου Επισιτιστικού Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών (WFP) – της μεγαλύτερης ανθρωπιστικής υπηρεσίας στον κόσμο που καταπολεμά την πείνα. Κάθε χρόνο, το WFP προσεγγίζει περισσότερα από 86 εκατομμύρια άτομα με επισιτιστική βοήθεια σε περίπου 83 χώρες. Χρηματοδοτείται 100% εθελοντικά, έτσι μετράει κάθε δωρεά.

Οι δωρεές από την εφαρμογή ShareTheMeal υποστηρίζουν διάφορες λειτουργίες του WFP, από προγράμματα αντοχής και προγράμματα σχολικής σίτισης έως παροχή βοήθειας σε τρόφιμα σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Από την έναρξη της εφαρμογής το 2015, έχει βοηθήσει στην παροχή τροφής σε ορισμένες από τις μεγαλύτερες κρίσεις τροφίμων στον κόσμο, όπως η Υεμένη, η Συρία και η Νιγηρία.

Μπορείτε να το κατεβάσετε από την ιστοσελίδα του πατώντας εδώ.

Αξίζει!

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Λάβετε χρήσιμα ασφαλιστικά νέα κατευθείαν στο email σας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *